Gold Record


belépek
regisztralok
elfelejtettem a jelszavam
Blog
2009. május 08.
kedves mindenki!

imádok fellépni szerencsére ebben
a honapban jo pár de június 4én a cometen is küldöm majd nektek élőben tehetségem:P

szavazás.
dejo lenne.igazábol szivesen megnyerném.annyira nem bánnám hogy öszinte legyek ugyhogy számitok minden smsre ami ia világon létezik.
azt hiszem az én höseim az orvosok és növérek akik képesek normálisan dolgozni ilyen körülmények között is.ja meg persze kirk kapitány is.
fura figurák cimü dal hamarosan remélem kikerül a nagyvilágba.már nagyon várom.
a kezem gyogyul.
nézi valaki az american idolt?
jo volt zalaegerszegen ja.:)én is élveztem nagyon.
ööööööööööööööööööööööööööö

rocksztar leszek és kész.megváltom a világot és ötvenezren fogunk örjöngeni valamelyik koncertemen mondjuk.de léggitározás akkor is lesz!

ja köszi dana a békát.most i s a csokit eszem,.
bocs hogy el kellett rohannom.

na csoki  mindenkinek

mi az a twitter????he?

Hozzászólások

Mirjam
2009-05-12 21:06:02
Sziasztok! Kedves Peti! Olyan kérdésem lenne, hogy (én nem igazán vagyok képben ezen a téren) te írod a dalszövegeidet? Nagyon tetszenek a sorok között megfogalmazott gondolatok. Én most kezdek el komolyan írni dalokat. Ötleteim mindig vannak, amiket igyekszem jól megfogalmazni, de 4-8 sor után már nem jön az ihlet. Az érzés bennem van, csak szerintem nem tudom jól megfogalmazni őket. Kicsit erőltetettnek érzem a szavaimat. A dallamok írása (gitáron, zongorán) jól mennek, és ha van dalszövegem, akkor az énekkel sincs gond. De mivel nincs még sok saját, illene írnom párat! Tudnál valamit javasolni? Ui.: Jobbulást, és sok sikert a fellépéseidhez! (Azt inkább nem mondom, hogy kéz és lábtörést! )
segnaill
2009-05-11 18:59:16
Így van!..végre olyan számok amiknek van értelme és mondanivalója! A sok külföldi dalok felének nincs lényege..csak blabla...persze vannak ottis kivételek! Köszönjük hogy vagy nekünk!
dana
2009-05-10 01:34:26
hát én szavazok, meg szavaztam, már a bravo ottora is. a léggömb meg annyira szép. mármint az az egy perc, sajnos csak úgy van meg hogy klárika belemondja az elejébe hogy \"addig udvarolj gyuri\", de azért jóó. pusz
Brigi
2009-05-09 22:45:57
Peti,válaszoltál!!!!dejó,kösziés csak gyógyulgass, mert addig valahogy kihúzzuk a Léggömb foszlányaival.. a Comet meg egyértelmű..nekünk..
csilla0095
2009-05-09 13:58:32
Jah és am erről a twitter izéről, még én sem hallottam eddig, szal köszi hogy leírtátok mi ez! cupppp
csilla0095
2009-05-09 13:56:13
Sziasztok! Peti, igérem \"ládaszámra\" fogom küldeni az sms-t, hogy megnyerd a COMET-et(bár sztem nem vmi nagyszám a férfielőadó jelöltek névsora, kivéve téged, de psszt).Nem tudtam elmenni a tárnoki koncertedre, pedig nagyon akartam!Ha olvasod ezt az üzit, léci írd meg hogy mit hagytam ki, mien volt a buli?Jah és ha Pesten koncertezel, én tuti ott leszek!COMEEEETT!!! Pussz mindenkinek!
dana
2009-05-09 12:30:55
szívesen. azért kaptad hogy gyógyulj meg. nembaj, majd nemsokára leszel pesten is. pusziii
Lau
2009-05-09 11:00:37
szia Peti! a Twitter egy másik közösségi portá,hogy ugy felsorolhassuk őket a többi közé... hát nem tudom gazábol ,lyen kis gyors chatekre használhato,de kb msn csak profilod van meg satöbbisatöbbi... És igen GARFIELD a legjobb !!!
Lau
2009-05-09 11:00:30
szia Peti! a Twitter egy másik közösségi portá,hogy ugy felsorolhassuk őket a többi közé... hát nem tudom gazábol ,lyen kis gyors chatekre használhato,de kb msn csak profilod van meg satöbbisatöbbi... És igen GARFIELD a legjobb !!!
Évi
2009-05-09 07:13:19
IMÁDLAK PETI! Akkor ezek szerint én is hős leszek a szemedben, ha szeptemberben felavatnak orvosnak! Hétfőn teszem le a szigorlatomat gyermekgyógyászatból, s soha jobbkor nem írhattad volna ezt az új bejegyzést a blogodon! Annyira meghatódtam, hogy sírva írom a sorokat, akkor még akad olyan ember, aki felnéz ránk! köszönöm!
Virág
2009-05-08 22:03:41
Sziasztok! Peti, szerintem sokak nevében mondhatom, hogy mi is szeretnénk, ha megnyernéd a Cometet! Örülök, hogy élvezted a zalaegerszegi fellépést, én sajnáltam, hogy nem volt több ember! A világmegváltáshoz csatlakozom, csak én még gondolkozom, hogyan váltsam meg
segnaill
2009-05-08 19:55:55
Számíthatsz az SMS-ekre! Orvosok és nővérkék..ők télleg hősök..az enyém legfőképp anyukám...fogyatékosokkal dolgozik. és le a kalappal elötte. nemcsak mert az én anyukám. hanem ugy amugy is. .. és a Fogyatékosokat nem piszkálni! Nagyon nagy arcok! imádok velük lenni! Jahh és aki még egy nagyon nagy hős: GARFIELD!! (rajongó vagyok) naés persze SUPERMEN! azthiszem ennyi! A rocksztársághoz sok sikert!.. A TWITTER : egy ismeretségi hálózat, ahol rövid üzeneteket lehet írni egy ilyen mikro-blog. 2006-ban dobták be! ;) remélem tudtam segíteni!


Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz (regisztráció és) bejelentkezés szükséges!

További hírek:

©Copyright: Puskás Peti Official home page
Artwork: Arteriadesign | Development: Thunder Studio/Táskai József