Gold Record


belépek
regisztralok
elfelejtettem a jelszavam
Blog
2009. május 23.
hali.nagyon dolgos a hét.
klip forgatás vasárnap.sok sok fellépés.ugyhogy ne haragudjatok vagy haragudj ha holna pnem fagyizunk soltvadkerten de sajnos most ez van.blogtali ötlrtrkrt várok!!!!

puszi mindenkinek

Hozzászólások

bius93
2009-05-28 06:00:33
Peti, nagyon köszönjük!!!! (:
Brigi
2009-05-27 21:01:14
PETIKÖSZÖNJÜKKKK!!!!!
dana
2009-05-27 20:31:19
peti, köszönöm, itt is, szeretlek
Yamada
2009-05-25 05:31:19
Wááááá, huhh de rég jutott időm a blogot olvasni, azt a mindenségit, össze-vissza szégyellem magam! Új klip, kiváncsi vagyok!;) Hát a blogtalira csak annyit, hogy vendéglátózom szóval, nagyon eggyeztetnünk kell az óráinkat, meg hát sokan vagyunk feltételezem sok felöl! Talán valami olyan helyen kellene lennie, ahol össze tudunk ülni, vagy mocorgós kellene nem is tudom! Nekem egy túrázós téma is bejönne! A válsághoz meg annyit, nekem is kezd elegem lenni, abból, hogy uton - útfélen ezzel depiztetik az embereket, de én már csak azért se leszek depi! Na puszi! ^^
Évi
2009-05-24 12:05:52
Szia Peti! Tudom, h most ide leginkább blogtali ötleteket vársz. Én nagyon le vagyok kötve, nem hinném h el tudnék rá menni, pedig nagyon jó lenne biztos. Ez a twitter nagyon jól megy neked. Nem tudom én kiadnám- e mindennapjaimat, de jópofa mindenesetre. Kiderül belőle, h a napi alvásigényed meglehetősen kicsi Szóval tulképpen azért pattantam fel, h most én írjam le, h kb 5 perce anyukám berakta a cd lejátszóba a József lemezt, és teljes hangerővel a családi házunkat betölti egyre jobban percről percre az energia, amit ez a mű ad nekeünk. persze közben mennek a szokásos hétvégi tevékenységek, mosás , főzés ecetera. De mégis valahogy erőt ad, miközben látom a színpadi előadást is magam előtt, Veled a főszererepben A háttérképem is a darabból van, a végén, mikor már minden színesben káprázik, és énekelsz...És a mai napon kitöltöm rezidensi jelentkezési lapomat, mellyel életem további sorsát meghatározom.. Szóval miközben utazol, dolgozol, és forgatsz, és fellépsz, ilyesmi dolgok történnek egy rajongóval.
Virág
2009-05-23 00:27:28
Peti, várjuk a klipet nagyon!


Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz (regisztráció és) bejelentkezés szükséges!

További hírek:

©Copyright: Puskás Peti Official home page
Artwork: Arteriadesign | Development: Thunder Studio/Táskai József